Κοινωνικοσ Τουρισμοσ 2021-2022 / «τα φετινά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και τ.

Κοινωνικοσ Τουρισμοσ 2021-2022 / «τα φετινά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και τ.. Αντίστροφα μετράει ο χρόνος γ ια την ανακοίνωση των δικαιούχων του προγράμματος «κοινωνικός τουρισμός 2021» του οαεδ. Υποβάλετε αίτηση για να συμμετέχετε σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οργανισμού απασχόλησης εργατικού δυναμικού (οαεδ). Έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών ή 4. Συγκέντρωσαν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω ή 5. Δίνουν ώθηση στον τουρισμό και στηρίζουν χιλιάδες οικογένειες

Β) οι ασφαλισμένοι του εφκα (ογα) που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά την 31η δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους (2020) της υποβολής της αίτησης συμμετοχής. See full list on alfavita.gr 720 € (2 δίκλινα χ 60 € /ημέρα χ 6 διανυκτερεύσεις) 2. Συγκέντρωσαν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω ή 5. Για τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση τόσο από τον οαεδ όσο και από τον οπεκα ο yπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, κωστής χατζηδάκης, δήλωσε:

Chet Ways
Chet Ways from lh6.googleusercontent.com
Οικογένεια με 2 παιδιά (5 και 10 ετών) που έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και επιλέγει 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό σε νησί τον αύγουστο: May 11, 2021 · κοινωνικός τουρισμός 2021: Πώς γίνεται η υποβολή της αίτησης. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής στα κεπ όλης της χώρας από τη δευτέρα 24η μαΐου 2021 και μέχρι και την τρίτη 15η ιουνίου 2021. See full list on alfavita.gr Ως εκ τούτου τις επόμενες ημέρες (μετά την 29 ιουνίου 2021) αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των αιτήσεων για τις επιταγές κοινωνικού. See full list on alfavita.gr 775 € (84%) ιδιωτική συμμετοχή:151 € (16%) πληροφορίες για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οπεκα

Έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών ή 4.

(5/7/2021 έως 30/5/2022) *ανώτατο ποσό συμμετοχής δικαιούχου/διανυκτέρευση, χωρίς πρωϊνό ο οπεκα επιδοτεί τις επιχειρήσεις καταλυμάτων των νησιών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή διαχείρισης των προσφυγικών ροών (λέσβο, λήμνο, άγιο ευστράτιο, σάμο, ικαρία, φούρνοι, χίο, οινούσσες, ψαρά, κω, πάτμο, ρόδο, κάρπαθο, κάσο, λέρο, κάλυμνο, αστυπάλαια, νίσυρο, σύμη, τήλο, χάλκη, λειψοί, αγαθονήσι, καστελόριζο), με ποσό ίσο με το άθροισμα της αντίστοιχης επιδότησης και της οικονομικής συμμετοχής των δικαιούχων ανά κατηγορία καταλύματος στους άλλους προορισμούς. Έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών ή 4. Μόνο οι δικαιούχοι αμεα ή οι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει ωφελούμενο μέλος αμεα στην αίτησή τους μπορούν να λαμβάνουν επιταγή κοινωνικού τουρισμού σε συνεχόμενα προγράμματα. Δικαιούχοι είναι εργαζόμενοι και άνεργοι που κατά το 2020: Τα μέλη των οικογενειών των παραπάνω προσώπων με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο παροχών του λαε/οπεκα Β) οι ασφαλισμένοι του εφκα (ογα) που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά την 31η δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους (2020) της υποβολής της αίτησης συμμετοχής. Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει o αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (αμκα), καθώς και των προστατευόμενων μελών τους (πχ. See full list on alfavita.gr Το σύστημα επιλογής των δικαιούχων για το πρόγραμμα κοινωνικού βασίζεται στη μοριοδότηση συγκεκριμένων οικονομικών, οικογενειακών και ασφαλιστικών κριτηρίων. 55 € (2 ενήλικες χ 20 €, 1 παιδί 15 € +1 παιδί δωρεάν) συνολική επιδότηση οαεδ: Για την υποβολή της αίτησης συμμετοχήςστα κεπ, θα πρέπει να προσκομίσουν: Πώς γίνεται η υποβολή της αίτησης. «τα φετινά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και τ.

Έλαβαν 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή 3. May 11, 2021 · κοινωνικός τουρισμός 2021: Για την υποβολή της αίτησης συμμετοχήςστα κεπ, θα πρέπει να προσκομίσουν: Είναι εγγεγραμμένοι στο ειδικό μητρώο ανέργων αμεα του οαεδ επιπλέον, για να είναι κάποιος δικαιούχος: Αντίστροφα μετράει ο χρόνος γ ια την ανακοίνωση των δικαιούχων του προγράμματος «κοινωνικός τουρισμός 2021» του οαεδ.

Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ 2021: Από σήμερα οι αιτήσεις για ...
Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ 2021: Από σήμερα οι αιτήσεις για ... from gatanews.gr
Τα μέλη των οικογενειών των παραπάνω προσώπων με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο παροχών του λαε/οπεκα Για την υποβολή της αίτησης συμμετοχήςστα κεπ, θα πρέπει να προσκομίσουν: Mέχρι τις 31 ιουλίου μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος. Το σύστημα επιλογής των δικαιούχων για το πρόγραμμα κοινωνικού βασίζεται στη μοριοδότηση συγκεκριμένων οικονομικών, οικογενειακών και ασφαλιστικών κριτηρίων. Β) οι ασφαλισμένοι του εφκα (ογα) που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά την 31η δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους (2020) της υποβολής της αίτησης συμμετοχής. Jun 26, 2021 · τουρισμός για όλους 2021: Μόνο οι δικαιούχοι αμεα ή οι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει ωφελούμενο μέλος αμεα στην αίτησή τους μπορούν να λαμβάνουν επιταγή κοινωνικού τουρισμού σε συνεχόμενα προγράμματα. Για τη διαμονή το κόστος επιμερίζεται ως εξής:

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής στα κεπ όλης της χώρας από τη δευτέρα 24η μαΐου 2021 και μέχρι και την τρίτη 15η ιουνίου 2021.

«τα φετινά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του οαεδ και τ. 'eως και την τρίτη 15 ιουνίου. May 24, 2021 · κοινωνικός τουρισμός 2021: Ειδικότερα αυτή τη στιγμή προχωράει ο έλεγχος από την ααδε για να εξακριβωθεί το δικαίωμα συμμετοχής στο. 96 € (2 δίκλινα χ 8€/ημέρα χ 6 διανυκτερεύσεις) για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια (μετ' επιστροφής) το κόστος επιμερίζεται ως εξής: Δίνουν ώθηση στον τουρισμό και στηρίζουν χιλιάδες οικογένειες Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει o αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (αμκα), καθώς και των προστατευόμενων μελών τους (πχ. Αλλαγές στην επιδότηση πότε ξεκινούν αιτήσεις. See full list on alfavita.gr 775 € (84%) ιδιωτική συμμετοχή:151 € (16%) πληροφορίες για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οπεκα Έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών ή 4. (5/7/2021 έως 30/5/2022) *ανώτατο ποσό συμμετοχής δικαιούχου/διανυκτέρευση, χωρίς πρωϊνό ο οπεκα επιδοτεί τις επιχειρήσεις καταλυμάτων των νησιών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή διαχείρισης των προσφυγικών ροών (λέσβο, λήμνο, άγιο ευστράτιο, σάμο, ικαρία, φούρνοι, χίο, οινούσσες, ψαρά, κω, πάτμο, ρόδο, κάρπαθο, κάσο, λέρο, κάλυμνο, αστυπάλαια, νίσυρο, σύμη, τήλο, χάλκη, λειψοί, αγαθονήσι, καστελόριζο), με ποσό ίσο με το άθροισμα της αντίστοιχης επιδότησης και της οικονομικής συμμετοχής των δικαιούχων ανά κατηγορία καταλύματος στους άλλους προορισμούς. Jun 26, 2021 · τουρισμός για όλους 2021:

Για την υποβολή της αίτησης συμμετοχήςστα κεπ, θα πρέπει να προσκομίσουν: Δεν πρέπει να έχει λάβει voucher κατά το αμέσως προηγούμενο πρόγραμμα 2. Είναι εγγεγραμμένοι στο ειδικό μητρώο ανέργων αμεα του οαεδ επιπλέον, για να είναι κάποιος δικαιούχος: Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει o αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (αμκα), καθώς και των προστατευόμενων μελών τους (πχ. Ειδικότερα αυτή τη στιγμή προχωράει ο έλεγχος από την ααδε για να εξακριβωθεί το δικαίωμα συμμετοχής στο.

Οι προτεινόμενες απαντήσεις στη Χημεία κατεύθυνσης ...
Οι προτεινόμενες απαντήσεις στη Χημεία κατεύθυνσης ... from www.alfavita.gr
May 11, 2021 · κοινωνικός τουρισμός 2021: Ως εκ τούτου τις επόμενες ημέρες (μετά την 29 ιουνίου 2021) αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των αιτήσεων για τις επιταγές κοινωνικού. 55 € (2 ενήλικες χ 20 €, 1 παιδί 15 € +1 παιδί δωρεάν) 2. Συγκέντρωσαν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω ή 5. See full list on alfavita.gr Για τη διαμονή το κόστος επιμερίζεται ως εξής: Έλαβαν 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή 3. Αλλαγές στην επιδότηση πότε ξεκινούν αιτήσεις.

See full list on alfavita.gr

Μόνο οι δικαιούχοι αμεα ή οι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει ωφελούμενο μέλος αμεα στην αίτησή τους μπορούν να λαμβάνουν επιταγή κοινωνικού τουρισμού σε συνεχόμενα προγράμματα. Αντίστροφα μετράει ο χρόνος γ ια την ανακοίνωση των δικαιούχων του προγράμματος «κοινωνικός τουρισμός 2021» του οαεδ. See full list on alfavita.gr See full list on alfavita.gr See full list on alfavita.gr Mέχρι τις 31 ιουλίου μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος. Ως εκ τούτου τις επόμενες ημέρες (μετά την 29 ιουνίου 2021) αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των αιτήσεων για τις επιταγές κοινωνικού. Έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών ή 4. Βιβλιάριο υγείας ή βεβαίωση αμκα) ή οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο αριθμός μητρώου (αμ) ογα 2. Για την υποβολή της αίτησης συμμετοχήςστα κεπ, θα πρέπει να προσκομίσουν: 775 € (84%) ιδιωτική συμμετοχή:151 € (16%) πληροφορίες για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οπεκα May 24, 2021 · κοινωνικός τουρισμός 2021: See full list on alfavita.gr

Mέχρι τις 31 ιουλίου μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος κοινωνικοσ τουρισμοσ. Στην περίπτωση συνταξιούχων του ογα που έχουν υπαχθεί στον εφκα και πάσχουν από νοητική αναπηρία, σύνδρομο down ή εγκεφαλική παράλυση απαιτείται επιπλέον η γνωστοποίηση αποτελέσματος πιστοποίησης αναπηρίας ή η απόφασή της.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama